Startsida

Image

Välkommen till oss på Mirres

Mirres är en professionell salong där vi tar hand om dig som kund och vägleder dig med våra kunskaper inom hår, hud, skönhet och trend. Genom kurser är vi alltid uppdaterade med det senaste inom färg, klippningar och styling. Vi är medlemmar i Frisörföretagarna och SLMS.

Frisör

Hos oss kan du få hjälp med det mesta. Vi utför alltid en noggrann konsultation där vi ger förslag, vad vi tycker du passar bäst i. Allt från enkla till avancerade klippningar med färgningar, hairextension,velaterapi, fest- och bruduppsättningar. Om blommor ska användas i håruppsättning har vi dessutom ett bra samarbete med Maria Wiberg som är florist.

Alla våra frisörer har gesällbrev samt många års erfarenhet. Vi har många kunder som gått hos oss sedan länge och många nya kommer när det stött på problem. Vi är mycket tacksamma och vårdar det stora förtroende våra kunder ger oss.

Boka tid hos frisör online

Läs mer om frisörerna på salongen

Laserbehandling med Superbium

Har du åldersfläckar, pigmentförändringar, ärr, milier, ytliga blodkärl eller vill du ta bort en gammal tatuering bli av med hårstrån eller acne ? Vi på Mirres i Stockholm har den senaste teknologin inom laserbehandling. Laserbehandling med Superbium bios är en effektiv och lindrig metod som ger fint resultat.

Vi arbetar med våran Erbium YAG laser som med laservågor (bio stimulerande effekt) gör att kollagenet drar hop sig, samtidigt som de stimulerar till ny kollagenbildning.

Denna laser är mycket effektiv samt är även skonsam mot huden. Lasern åstadkommer nanosekund-pulsar i hög hastighet vilket gör att processen blir effektivare och mindre smärtsam och ger ett fantastiskt resultat.

Piercing

Vi har lång erfarenhet utav håltagning. Vi jobbar med Blomdahls öron, näsapiercing som vi är diplomerade av. Åldersgräns för öron är 7 år. För näsa är åldersgränsen 15 år men man behöver målsmans tillåtelse tills man är 18 år.

Läs mer Blomdahls

Fransförlängning

Jennifer är professionell Lashia utbildad fransstylist som ger dig dom perfekta fransarna. Det viktigaste med fransförlängning är noggrannhet och separering av fransarna, för att få förlängningen så naturlig samt hållbar. I många fall ser man spretiga och skadade fransar då det ej utförts på professionellt sett. Med längre fransar vaknar du med en fräschör som man knappt vågar drömma om, man känner sig snygg i alla lägen.
Det har även gjorts en undersökning där det tydligt visar att kvinnor med längre fransar känner sig vackrare och därmed lyckligare och gladare då självförtroendet växer. Så har du dålig erfarenhet av fransar ge Jennifer en chans hon avlägsnar gamla fransar på skonsamt sett och ger dig en snygg naturlig look.

Centralt läge

Mirres ligger centralt, mitt på Fridhemsplan, stora ljusskyltar med namnet Mirres. Ni är alltid hjärtligt välkomna till oss. Tänk bara på att vara ute i god tid när det gäller bokning, men vi har drop-in i mån av tid. Vi vill gärna ta hand om dig. Vi är alltid glada om du vill rekommendera oss till vänner och bekanta.
Mirres, Drottningholmsvägen 13, T-bana Fridhemsplan, tel 08-650 00 50

Mirre

Image

Jag som driver salongen heter Mirre och har länge varit aktiv inom frisöryrket och har en mycket god utbildning. Besitter Mästarbrev, SM-titel, 2 st World guinness record

På nätets "Frisörguiden" är jag även anlitad som hårexpert där jag svarar på alla frågor som har med hårvård och styling att göra.

Jag är medlem i den internationella organisationen intercoiffure mondial.
Sitter även i styrelsen Sveriges riksorganisation för frisörföretagare.

Att hår är mitt största intresse råder det ingen tvivel om.

Mer om mig

Frågor & svar på frisörguiden

intercoiffure mondial