Vanliga Frågor & Svar

Bara tidsbokning eller även drop-in?

Du är alltid välkommen att droppa in, finns det tid så tar vi självklart hand om dig! :)

Vad passar jag bäst i för frisyr?

Som kund får du alltid kostnadsfri konsultation där vi hjälper till att ta fram färg och form som passar just dig. Vi utgår alltid efter ansiktsform och helheten och vad du vill utstråla.

Gör ni bruduppsättningar?

Ja, din bröllopsdag har högsta prioritet på vår salong och vi gör allt för att du som brud skall bli väl omhändertagen. Vi håller regelbundet kurser för andra frisörer i uppsättning och alla på salongen behärskar kunskapen mer än väl.

Erbjuder ni Velaterapi? Vad kostar det?

Velaterapi, eller "flamklippning" är en teknik där håret tvinnas och bränns för att få topparna att sluta sig omgående (till skillnad från att klippa håret rakt av). Resultatet blir väldigt lent och fint hår. Mirre hjälper dig och priset är 1500 kr.

Är behandlingen säker?
Ja, om ett proffs sköter det. En liten del av håret tvinnas och bränns med ett litet ljus. Sedan tvinnas en till del och så fortsätter processen. OBS! Försök ej göra detta på ditt hår hemma, det kan få allvarliga konsekvenser.

Hur lång tid tar det?
Ca 1 till 1,5h

Vad ska jag använda för produkter i mitt hår?

Vi har mycket bra produkter som kan ge mycket bra resultat till just ditt önskemål beroende om du vill ha luftigt, tungt, lockigt eller rakt om det är trasigt eller slitet kan vi bygga upp det med specialkurer.

Har ni presentkort?

I dagsläget erbjuder vi ej presentkort, men du kan alltid boka en tid i förväg eller kontakta oss för pris så du kan skapa ett eget presentkort! :)

Mina slingor är gula?

Alla du ser som har så där silvriga vita slingor underhåller ofta sin blonda nyans med softsilver schampo (ett schampo med silver pigment som tar bort de gula nyanserna).

Har ni tips för min hy?

Det viktigaste är den dagliga hemmavården. Det innebär framför allt ordentlig rengöring samt mjukgörande creme morgon och kväll. Självklart är det viktigt med bra produkter som tillför huden vad den behöver och inte torkar ut eller täpper till. Det är även viktigt att regelbundet göra ansiktsbehandling, då får du garanterat resultat. Tro det eller ej, men det går att göra underverk med hud.

Vad bör jag göra om jag tappar mycket hår?

Om du tappar hår kan det ofta bero på att stress eller sjukdom samt stor viktnedgång. Vi har hårtabletter vi rekommendera Hair Nutrition från Hårologi som har varit vår bestseller i många år. Ger resultat på ca 2 veckor redan då märker man att man minskar att tappa hår, sedan tar det ju längre tid att håret växer ut igen och blir som vanligt.

Comments 3

  1. Hej,
    Kan ni permanenta mitt hår med Hårologis permanent. Hur mycket kostar det? Jag här axellångt hår.
    Tacksam för info snarast.
    mvh //Bibbi

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *