Vanliga frågor

Svar på vanliga frågor

Har ni bara tidsbokning eller har ni även dropin? -

Du är alltid välkommen att droppa in, finns det tid så tar vi självklart hand om dig. Och just nu har vi ökat på våran personal styrka och har öppet hela sommaren. De flesta av våra kunder bokar alltid in nya tiden innan de går, vilket är vad vi rekommenderar. Då slipper man ens tänka på att man glömt boka tid och man får en tid som passar.

Vad tycker du att jag passar i för frisyr? -

Vi är alla väldigt duktiga på att ta fram den färg och form som passar just dig och vi bjuder på konsultationen , i samband med din klippning. Vi utgår alltid efter ansiktsform och helheten och vad man vill utstråla.

Gör ni bruduppsättningar?

- Vi ser det som en heder att få göra en brud vacker på hennes bröllopsdag, den dag då hon strålar av karisma och det är viktigt att vara vacker. Denna dag har högsta prioritet på vår salong, vi gör allt för att du som brud skall bli väl omhändertagen. Jag, Mirre, har kurser för andra frisörer i uppsättning så vi alla på salongen behärskar det mer än väl.

Vad ska jag ha för produkter till mitt hår?

- Vi har mycket bra produkter som kan ge mycket bra resultat till just ditt önskemål beroende om du vill ha luftigt, tungt, lockigt eller rakt om det är trasigt eller slitet kan vi bygga upp det med specialkurer.

Hur ska jag göra med min hy, den ser så trött ut och så får jag så mycket pormaskar?

- Det viktigaste är den dagliga hemmavården. Det innebär framför allt ordentlig rengöring samt mjukgörande creme morgon och kväll. Självklart är det viktigt att det är bra produkter som tillför huden vad den behöver och inte torkar ut eller täpper till. Det är även viktigt att regelbundet göra ansiktsbehandling, då får du garanterat resultat. Tro det eller ej, men det går att göra underverk med hud.

Jag tappar jätte mycket hår ?

-När man tappar hår kan det ofta bero på att man är stressad varit eller är sjuk eller stor viktnedgång. Men vi har hår tabletter vi rekommendera Hair Nutrition från Hårologi som har varit vår bestseller i många år. Ger resultat på ca 2 veckor redan då märker man att man minskar att tappa hår, sedan tar det ju längre tid att håret växer ut igen och blir som vanligt.

Varför upplever jag alltid att mina slingor är gula ?

- Alla du ser som har så där silveriga vita slingor underhåller ofta sin blonda nyans med softsilver shampo, ett shampo med silver pigment som tar bort de gula nyanserna.

Inför bröllopet har man många funderingar

-Här kan du läsa vad Mirre berättar i Bröllopsmagasinet klicka här

Manligt håravfall se Mirre med Toppik på tv fyra på efter tio med Malou Klicka här

Comments 6

 1. Hej
  Jag undrar ifall jag kan köpa presentkort online till min dotter?Hej

  Nej vi har inte försäljning av presentkort, men du kan köpa Frisörföretagarnas present kort som vi tar emot. Det kanske finns på nätet annars i affärer lite överallt

 2. Säljer ni prordukten toppik i er butik?

  Med vänlig hälsning,
  C
  Hej C
  Ja vi har toppik i våran salong för försäljning. välkomen

 3. Vad kostar det att göra en velaterapia hos Mirre? Jag har långt hår.

  Hej Eva
  Det kostar 1500:- välkommen

 4. Hej,

  Jag behöver hjälp och jag ska försöka fatta mig kort. Jag är ”råttblond” i grund och botten men har som många andra tjejer färgat mitt hår genom livet. I augusti så hade jag min egna utväxt tsm med rätt gula längder. Bad då en frisör att skonsamt färga min längder till en liknande färg som min hårbotten. Det blev helt fel då hon gjorde mig varm och jag är själv åt det kalla hållet. Gick till en frisör i december och hon gjorde mig ”blond” igen. Fick bort mkt av det varma och mörka men inte allt såklart. Gick sen till en ny frisör (hårologi) i Uppsala för cirka 4 veckor sen för att bli kall blond. Det är det enda jag passar i. Men allt blev fel… Jag har kvar min egna utväxt (kall) sedan har jag varma kopparfärger i mitten som hon inte blekte och sen har jag nästan grått hår längst ner på längderna. Detta ser inte bra ut och mitt hår blev mer slitet efter att jag varit där (då menar jag riktigt sprött, torrt och svinto) trots att vi använde Olaplex och hårologi. Jag använder hemma endast naturliga och ekologiska produkter till håret så vet inte om det var därför något gick snett. Men nu står jag här med med ett hår jag hatar som för det första är för mörkt och att det ser hemfärgat + dom slitna längderna (och jag som skulle spara ut mitt hår för första gången…). Jag har fått en tid hos samma frisör igen nästa vecka för att korrigera men jag vill faktiskt inte gå dit. Jag känner att det bara kommer bli värre. Och aldrig har jag hittat en frisör som verkligen tittar och klipper/färgar efter mitt ansiktet. Jag vill bli nöjd och hitta någon som verkligen får mig att se bra ut! Jag hittade en hemsida på internet och kände att ni verkade vara ett sånt trevligt gäng. Men vad ska jag göra? Ska jag komma in någon dag så ni kan titta på mitt hår och säga vad jag ska göra? Kan jag få hjälp med ett bra pris då jag redan betalt 2200kr för det jag har på huvudet idag? Åh jag hatar detta… snälla kan ni hjälpa mig med en bra klippning och få mig naturligt kall blond med en djupare botten?
  Hej Linnea
  Du är välkommen in så tittar vi och ser vad vi kan göra vi har många bra råd och produkter, så vi ska nog få bukt på det. Välkommen

 5. Hejsan. Jag är 21 år gammal och har redan fått enormt mycket vit hår överallt på huvudet. Nästan var tredje hårstrå är vit. Jag har haft det ett par år nu och mår inte bra av det. Jag undrar om det finns någon slags schampo man kan ta för att få tillbaka sin hårfärg. Jag har svart hår så det är ganska synligt med vit hår. Jag vågar inte färga håret eftersom jag har hört att det blir bara värre om jag skulle färga det. Tack.
  Hej
  Det beror ofta på arvsanlag men tyvärr är det nog bara färgning som hjälper. Det blir ej mer vita hårstrån för att man färgar.

 6. Jag undrar om ni utför velaterapia? Har fått tips om er men hittar inte det heller på er hemsida. Vad kostar en sån flamklippning.

  Mvh
  C

  Ja C vi utför velaterapi du är välkommen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *