Vår personal

Short and Sweet Headlines are Best!

Mirres består av både frisörer, fransstylist och laserterapeauter, alla är diplomerade inom sina områden och har god erfarenhet. För oss är det viktigt att ni har en så trevlig stund som möjligt och att ni alltid får ett prisvärt resultat när ni besöker oss.
Vi har många nöjda kunder som bevisas med att vi har många stamkunder. Du är hjärtligt välkommen att bli en också om du inte är det.

När ni kommer till oss har vi alltid först en konsultation och lyssnar på era önskemål. Vi bjuder även Kungsholmen godaste latte som vi bjuder på och tar hand om er medan ni sitter och kopplar av. Vår ambition är att göra er nöjd.

Genom att klicka på oss kan du få veta lite mer om oss.

Jag har många års erfarenhet inom frisöryrket och har en gedigen utbildning. Jag är medlem i den internationella organisationen intercoiffure. Att hår är mitt största intresse råder det ingen tvivel om.

Jag arbetar även som hårexpert och kan svara på alla dina frågor kring hår. Jag har många knep och råd om hår till dig.  Skicka din fråga!

Jag är konsulent för Hårologi där jag håller kurser för andra frisörer. Jag vill att du som kund skall ha en frisyr som håller, ser fin ut och som du givetvis trivs i. Jag tycker alltid att det är trevligt med färg, det förstärker dina drag och kan föryngra.

Jag jobbar med Hårologis produkter. Hårologi är en närproducerad hårserie som är skonsam både för dig och mig. Den känns inte i håret, men formar och håller håret på plats och gör det den ska, samtidigt som den ger en otroligt fin glans och lyster.

Älskar mitt jobb och mötet med människor !